author footer link can be edited or disabled only in full version

Priešmokyklinukai ir „Pelėdžiukai“ draugauja

    Rytas atrodė niūrus, bet priešmokyklinukų nuotaika buvo puiki. Jie džiaugėsi, kad vėl susitiks su darželio „Pelėdžiukų“ grupės vaikais.

    Sporto šventę grupės auklėtoja Jurgita Deltuvienė pradėjo rikiuote. Išsirikiavę ir pasisveikinę, susipažino su būsima sportine veikla. Mankštą atliko uoliai, aktyviai. Susiskirstę į 3 grupes lenktyniavo: kas greičiau pereis lynu, kas įmes į krepšį kamuolį, kas perduos kamuolį, kas perlįs per lanką, nuneš kamuoliuką šaukšte. Sudėtinga buvo rasti tinkamą bokšto spalvą. O dar sunkiau „pėdų“ mankštą atlikti. Visas takelis buvo skirtingais padėkliukais nutiestas. Čia teko vaikščioti ant kaštonų, akmenukų, kailio, pagaliukų, kamštelių...

    Greitai prabėgo valanda. Pasidžiaugę sportine veikla ir draugiškumu, priešmokyklinukai įteikė .„Pelėdžiukams“ didelį saldainį, kuriame buvo siurprizas. Visi nutarė, kad dar norėtų susitikti ir kažką bendra atlikti.

    Mes, mokytojos, tikime, kad aktyvus vaikų judėjimas, įdomi turininga veikla mažina jų nuovargį, didina dėmesingumą, lavina vaikų judesius, pusiausvyrą.

 Danguolė Stanaitienė,

priešmokyklinio ugdymo mokytoja