author footer link can be edited or disabled only in full version

Mergaičių ir berniukų dienos grupėje

    Priešmokyklinukai, noriai imasi įvairių užduočių, ieško įdomių veiklų. Vieną kovo mėnesio penktadienį paskyrė „Mergaičių dienai“. Jos metu mergaitės vykdė 5 užduotis, o teisėjais buvo berniukai. Užduotys nebuvo lengvos: reikėjo sudėlioti dėlionę, pasakyti greitai kuo daugiau berniukų vardų, pinti kasas, rasti paslėptus segtukus, bei sušokti. Teisėjai skyrė taškus nuo 1 iki 5. Iš pradžių labai norėjosi gauti daugtaškų. Vėliau visi džiaugėsi smagiai ir linksmai leidžiantys laiką. Pabaigoje nebuvo taip svarbu, kiek taškų surinko. Rūpėjo pamatyti, kokias dovanas suruošė berniukai.

    Balandžio mėnesio pirmąjį penktadienį nusprendėme, kad bus „Berniukų diena“. Dabar jau užduotis atliko berniukai, o teisėjavo mergaitės. Berniukams reikėjo einant žingsniu sakyti mergaičių vardus, sudėlioti dėlionę, nupiešti mašiną, atspėti nematant (apčiuopomis), kokie daiktai paslėpti, sušokti breiką. Iš pradžių šiek tiek nerimavę, vėliau berniukai įsidrąsino ir net breikas nebuvo baisu. Gavę iš mergaičių dovanas – džiaugėsi, kad viskas pavyko. O jau tie gauti taškai, ne taip ir rūpėjo...

    Linksmai nusiteikę iškeliavo vaikai savaitgalį praleisti namuose.  Grupės renginiai ir gera nuotaika stiprina kolektyvą. Džiugu, kad praleidę laiką namuose, jie vėl visada noriai sugrįžta į mokyklą.

Mokytoja Danguolė