author footer link can be edited or disabled only in full version

Tegul virš Jūsų dangus būna giedras

  Mūsų mokykla palydėjo mokslo metus. Palydėjo guviai, linksmai, jautriai. Susirinkę 5-10 klasių mokiniai džiaugėsi mokymosi rezultatais ir apdovanojimais už ypač gerus pasiekimus, dešimtokai sujaudino auklėtoją,  į šventę mokykloje ją atsiveždami iš namų balionais papuoštu, auklėtinio vairuojamu automobiliu.

  Mokyklos direktoriaus Stasio Valančiaus, direktoriaus pavaduotojos Gražinos Antanavičienės, dešimtokų auklėtojos Irenos Liutkevičienės ir mokinių tėvų žodžiai bylojo: gyvenimas vietoje nestovi, vieniems jis dar žada ateinančius mokslo metus, kupinus naujų iššūkių savo mokykloje, dešimtokai priėjo didžiulį savo gyvenimo vingį: atsisveikinimą su vaikyste. Jų vietoje nuo rugsėjo pirmosios sėdės kiti.

  Padėkoję mokytojams, visiems mokyklos darbuotojams, tėveliams, devintokams perskaitę testamentą, visi dešimtokai su auklėtoja išvažiavo į paskutinę ekskursiją. Aplankė Trakų pilis, plaukiojo Galvės ežere, vaikščiojo Senųjų Trakų takais, kur gimė kunigaikštis Vytautas Didysis. Tai buvo atsisveikinimo kelionė.

 Visiems puikios vasaros. Rudenį laukia nauji gyvenimo iššūkiai. Tegul virš Jūsų dangus būna giedras.

                                                                            Dešimtokų auklėtoja Irena Liutkevičienė