author footer link can be edited or disabled only in full version

Sudie, pradine!

    Po lietaus visada ateina giedra, sušvinta saulė, pagerėja nuotaika. Taip jau atsitiko, kad nulijus lietučiui, mokykloje suskambo Paskutinis mažasis skambutis. Priešmokyklinio ugdymo grupės ir pradinių klasių mokiniai užbaigė mokslo metus.

    Šventė prasidėjo mokyklos himnu. Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasveikino visus su pasibaigusiais mokslo metais. Šventės vedančioji ketvirtokė Ugnė Golmanaitė siūlė pasižiūrėti, kokias namų užduotis atliko ketvirtokai. Mindaugas ir Ugnė ruošė lietuvių k. namų darbus. Jie kūrė pasakojimą ir eilėraščius. Ervinas paruošė pasaulio pažinimui pristatymą „Ketvirtokų kelionės“. Meda su Matu šokių pamokai paruošė šokį. Gustė su Kajum pasakojimą apie mokyklą pateikė anglų kalba. Paulina su Donatu statistiškai pateikė, kiek iš viso pamokų turėjo ketvirtokai per 4 metus. Nojus piešė piešinį apie klasės draugų pomėgius. Dijora subūrė visus muzikos pamokai. Visi padainavo dainą „Rainių mokykla“. Stebėjusieji atliktus projektus, užduotis įvertino, kad ketvirtokai verti baigti pradinę mokyklą.

    Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė perskaitė įsakymą dėl 4 klasės mokinių pradinio ugdymo programos baigimo. Visi ketvirtokai keliauja į penktą klasę! Juos sveikino trečiokai, tėveliai, auklėtoja Danguolė, bei būsima auklėtoja Neringa.

    Apsidžiaugė ir priešmokyklinukai, kurie taip pat visi baigė Priešmokyklinio ugdymo programą. Jiems saugios vasaros linkėjo ir knygeles įteikė direktoriaus pavaduotoja ugdymui. Nekantravo ir pirmokai, antrokai, trečiokai. Jie visi buvo perkelti į aukštesnes klases.

    Visose šventėse vyksta apdovanojimai. Ir pasipylė apdovanojimų lietus!

    Gražios ir saugios vasaros visiems!

 Danguolė Stanaitienė,

4 kl. mokytoja