author footer link can be edited or disabled only in full version

Tau, mano Mamyte!

    Pavasarinių saulės spindulių glostomuose gėlių darželiuose pražydus ryškiaspalvių tulpių žiedams  - mūsų  mokyklos mokinių bei miestelio mamos  ir močiutės  susirinko į šventę ,,Tau, mano Mamyte!‘‘.

    Šiemet nuotaikingą šventinę programą Motinos dienai mokyklos mokytojai paruošė drauge su Balbieriškio Kultūros ir laisvalaikio centro darbuotojais.

    Gražiausi, skambiausi padėkos žodžiai, širdį glostančios dainos, šventės ritmu šokami šokiai, nuostabūs gėlių žiedai buvo dovanojami Mamai.

    Į šventę susirinkusias mamas ir močiutes sveikino Balbieriškio pagrindinės mokyklos direktorius Stasys Valančius, dėkodamas mamoms už paskirtą laiką  pabūti apkabintoms vaikučių. Balbieriškio seniūnijos seniūnė Sigita Ražanskienė sveikindama su Motinos diena linkėjo mamoms vaikų dėmesio ir dėkingumo. Balbieriškio parapijos klebonas Remigijus Veprauskas mums priminė, kad Motinos vardas šventas ir Motinos diena šventa. Eiles Dievo Motinai Marijai skyrė vyresniųjų klasių mokiniai. Švelnumo kupinus  posmus  mamai deklamavo priešmokyklinio ugdymo grupės, pradinių klasių mokiniai. Skaitovams pasiruošti padėjo mokytojos Aurelija Varanauskienė, Gražina Antanavičienė, Daiva Alaveckienė,  Ramutė Švedienė, Danguolė Stanaitienė, Reda Valančienė. 

    Smagius šokius šventėje šoko tautinių šokių kolektyvas „Ringutis“  ir ritminių šokių grupės „Ritmas“ bei  „Fidema“.

    Prasmingas dainas mamai dainavo Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centro atlikėjai, mokyklos vokalinis ansamblis, devintos klasės mokinės Ramunė ir Ernesta.  Mokyklos solistus parengė mokytojas Saulius Kondrotas.

    Salę papuošė mokytojos Loretos Matulevičienės sukurta kompozicija.

    Mes, šventės ,,Tau, mano Mamyte! ‘‘ organizatoriai, džiaugiamės,  jeigu bent dalele prisidėjome, kad Balbieriškio seniūnijoje gyvenančios mamos ir močiutės pasijustų  laimingos ir mylimos.

                                                     Organizatorių vardu

                                                    Gražina Antanavičienė