author footer link can be edited or disabled only in full version

„Nebūk nuobodus, sužavėk visus!"

    Gavau aš šiandien laišką nuo pavasario,

    Tas šelmis taip ilgai man neparašė.

    Nuo pernai metų dingo kaip į vandenį,

    Nei laiško, nei žinutės, nei paskambino,

    Nors tiesą sakant, jis ir nežadėjo.

    Bet šiandien aš iš džiaugsmo nestygstu,

    Jis man parašė- aš grįžtu! 

    Tokia linksma gaida Mokinių taryba pradėjo pavasarinį renginį „Nebūk nuobodus, sužavėk visus!".

    Jau trečią kartą mūsų mokykloje yra organizuojama "Veiklos kitaip" diena. Šį kartą pasirinkome "kreiziškiausios" šukuosenos dieną. 

    Mokinių taryba visus susirinkusiuosius pakvietė pažiūrėti  filmuką apie šukuosenų ir perukų atsiradimo istoriją. Taip pat sužinoti-kokie yra pagrindiniai plaukų priežiūros reikmenys.

    5- 10 klasių mokiniai labai aktyviai įsitraukė į šukuosenų ruošimąsi, jas  demonstravo kūrybingai bei išradingai. Kokių tik šukuosenų nepamatėme!

   Dalyvius vertino komisija, kuriai teko rimčiausia užduotis- išrinkti nominantus. Nugalėtojai buvo aštuoni: 4 mergaitės ir 4 berniukai, jiems buvo įteikti prizai už skirtą nominaciją.

   Už originaliausią šukuoseną įvertinti Ernesta (9 kl.), Aidas (7 kl.). Stilingiausios šukuosenos laimėtojai: Elzė (6 kl.), Majus (8 kl.). Kūrybiškiausiai susišukavo Klaudija (10 kl.), Kęstas (8 kl.). Už drastiškiausios šukuosenos sumanymą paskatinti: Ramunė (9 kl.), Andrius (5 kl.).

   Labai dėkojame visiems dalyvavusiems šukuosenų šuo, už patarimus, ruošiantis renginiui- mokytojai Danutei, administracijai.  

   O svarbiausia-tikrai nebuvo nuobodu...Ir žvelgiant į ateitį-gal iš pirmųjų bandymų susišukuoti kitaip, šis renginys kam nors iš mūsų mokinių  taps startu renkantis kirpėjo stilisto profesiją.              

      Tikėkimės...                                                     

                            Mokinių tarybos pirmininkė Ramunė