author footer link can be edited or disabled only in full version

Technologijų pamoka kitoje aplinkoje

    Ketvirtokai technologijų pamokos metu lankėsi Prienų neįgaliųjų draugijos Balbieriškio skyriuje. Mus pasitiko Balbieriškio skyriaus pirmininkė Irena Šatrauskienė. Gera nuotaika, entuziazmas pirmininkės veide nuteikė maloniai pamokai.

    Būrelio pirmininkė Irena vaikams trumpai papasakojo apie būrelį, į kurį jos noriai renkasi kiekvieną antradienį. Pasakojo apie įvairiausius pagamintus darbus, išvykas, pasiekimus.

    Būrelio narė Marijona Marcinkevičienė parodė pagamintus velykinius krepšelius iš ausų krapštukų, orchidėjas iš celofano krepšelių, margučius išmargintus žilvičio šakelėmis, susukto popieriaus juostelėmis. Močiutės Marijonos paraginti, marginome ant putplasčio kiaušinio. Supratome, kad pieštuku įspausti ornamentai, išpuošti įvairiomis spalvomis, atrodo labai gražiai.

    Smagu, gera stebėti kaip bendrauja skirtingų kartų žmonės. Apsikeitę dovanomis, linksmi ir su gera nuotaika, grįžome į mokyklą. Vaikai liko patenkinti technologijų pamoka. Jie pasisėmė gerų idėjų artėjančioms šventėms. Draugijos narės džiaugėsi, kad jaunimas domisi jų veikla.

    Kartais reikia tiek nedaug, kad jauni užsinorėtų veikti, kad  vyresnieji – padrąsintų ir suteiktų galimybę.

 Mokytoja Danguolė