author footer link can be edited or disabled only in full version

Paskutiniam skambučiui nuaidėjus

    Saulėtą ir šiltą birželio 7–osios rytą šventiškai nusiteikę į mokyklą skubėjo pradinių klasių mokiniai, priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, tėveliai, mokytojai. Nuaidėjęs skambutis pranešė apie mokslo metų pabaigą. Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasveikino visus su mokslo metų pabaiga, gerais mokinių ugdymo(si) pasiekimais, palinkėjo šiltos ir saugios vasaros. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė pasidžiaugė prasmingomis ir įdomiomis klasių veiklomis.

    Didžiausias dėmesys buvo skiriamas ketvirtokams, kurie svajonių laivu ketverius metus sėkmingai keliavo po Žinių šalį. Kaip sakė patys mokiniai, jie išmoko būti savimi, atskiria, kas tikra, kas ne, suprato, kur lekia svajonės, ar pildos sapnai, pajuto sėkmės malonumą, pergalių džiaugsmą, nebijo pavojų ir gali juos įveikti.

    Prasmingai skambėjo dainos apie Lietuvą, žvaigždelę,  gimtinę, mamą, tėtį, mokytoją, laivą, plaukiantį į penktą klasę, kurias atliko ketvirtokai kartu su muzikos mokytoju Sauliumi.

    Ketvirtokai sėkmingai baigė pradinio ugdymo programą ir gavo pradinio išsilavinimo pažymėjimus, priešmokyklinio ugdymo grupės mokiniai sėkmingai baigė priešmokyklinio ugdymo programą, pirmokai, antrokai ir trečiokai perkelti į aukštesnę klasę. Už puikų mokymąsi, mokyklos vardo garsinimą mokiniai buvo apdovanoti Garbės raštais ir padėkomis, už aktyvų dalyvavimą klasės veiklose bei mokyklos gyvenime buvo apdovanoti mokinių tėveliai.

    Mokslo metų darbai baigti – pailsėti kviečia vasara žalia.

  Ketvirtos klasės mokytoja Irena