author footer link can be edited or disabled only in full version

2013–2014 m.m.

Susirinkome aptarti I-ojo pusmečio rezultatus

Vasario 20 dieną  mokykloje vyko priešmokyklinio ugdymo grupės auklėtinių bei pradinių klasių mokinių tėvelių  susirinkimas.

Direktoriaus pavaduotoja  ugdymui Gražina Antanavičienė apibendrino  I–ojo pusmečio mokinių pažangą, palygino su praėjusių mokslo metų ugdymosi rezultatais, pasidžiaugė pagausėjusiu mokinių skaičiumi, mokyklos mokytojų ir tėvelių bendromis pastangomis, padedant mokiniams siekti numatytų lūkesčių mokykloje. Gražina Antanavičienė paragino įkurti tėvų forumą, dalintis tėvelių iniciatyvomis ne tik klasėse, bet  ir skleisti jas mūsų  bendruomenėje.  Mokykloje nuo šių mokslo metų  pradėta įgyvendinti tarptautinė  ,,Olweus‘‘ patyčių programa. Mokosi visa mokykloje dirbanti komanda. Apie  patyčių sampratą, jos prevenciją  ir įspėjančius vaiko elgesio pokyčius   tėvelius informavo mokyklos ,,Olweus‘‘ grupės vadovė, priešmokyklinio ugdymo grupės pedagogė Daiva Alaveckienė.

Mokyklos direktorius Stasys Valančius  aptarė  organizacinius mokyklos klausimus, diskutavo su tėvais apie mokyklinių uniformų su mokyklos atributika pasiūlą ir poreikį.  {akgallery}

Po susirinkimo salėje tėvai išsiskirstė į klases pasikalbėti su savo vaikų auklėtojomis.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė