author footer link can be edited or disabled only in full version

Prienų Švietimo pagalbos tarnybos metodinė diena

    Sausio 15 dienos popietę mokyklos Vaiko gerovės komisijos, Metodinės tarybos nariai ir kiti suinteresuoti pedagogai  turėjo galimybę dalykiškai pabendrauti su Prienų Švietimo pagalbos tarnybos komanda. Į metodinę dieną, organizuotą netradicinėje aplinkoje, mokyklos muziejuje, atvyko Prienų Švietimo pagalbos tarnybos direktorė Danutė Stankevičienė, logopedė Giedrė Džiaugienė, specialioji pedagogė Zita Linkevičienė, psichologė Euridija Padelskienė, socialinė pedagogė ekspertė Dalė Daiva Gasparavičiūtė.

     Specialistės pagal savo darbo sritis, mokyklos pedagoginę bendruomenę konsultavo švietimo pagalbos teikimo, specialiojo ugdymo klausimais.

    Labai išsamiai susipažinome su dokumentų parengimo pirminiam ir pakartotiniam ugdytinių vertinimui tarnyboje metodinėmis rekomendacijomis.

    Konstruktyvi diskusija vyko dėl mokinių, turinčių specialiųjų ugdymosi poreikių pasiekimų vertinimo.

    Taip pat susitarta dėl kvalifikacijos tobulinimo seminaro poreikio pedagogams, nuo ikimokyklinio amžiaus ugdantiems vaikus su autizmo spektro sutrikimais.

    Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasidžiaugė glaudžiu bendradarbiavimu su Prienų švietimo pagalbos tarnyba, palinkėdamas metodinės dienos metu išsakytų abipusių lūkesčių įgyvendinimo.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Gražina Antanavičienė