author footer link can be edited or disabled only in full version

2016–2017 m.m.

Meilės diena mūsų mokykloje

Yra MEILĖ - sako ji graži.

Tai tikriausiai tol, kol mes maži.

Sako, kai užaugi, būna daug sunkiau.

Būkime mažyliais, bus patiems lengviau.

Tokiais žodžiais Šv.Valentino dienai skirtą renginį pradėjo Mokinių tarybos pirmininkė Silvija ir septintokas Henrikas. Šiemet visų mokinių laukiamą šventę mokykloje organizavo 7/8 klasės mokiniai.

Visos klasės rungtyniavo konkurse, kas gražiau, skoningiau, išradingiau pasipuoš kabinetų duris.Sumanumo niekam netrūko, todėl organizatoriai visų pastangas įvertino diplomais.Renginio metu skambėjo eilės apie meilę, reikėjo surasti savo Pelenę pagal pamestą batelį,išvardinti kuo daugiau mergaičių vardų prasidedančių raide ,,M“. Bene įdomiausia ir daugiausia emocijų sukėlusi užduotis buvo meilės prisipažinimas burtų keliu atitekusiam daiktui (tušinukui, dantų šepetėliui, šokoladui, užrašų knygutei, sulčių pakeliui). Lietuvių kalbos mokytojai galėjo tik stebėtis mokinių kūrybiškumu ir iškalba.

Klasių atstovai rungtyniavo viktorinoje, atsakydami į vedančiųjų pateiktus klausimus.Už kiekvieną teisingą atsakymą gaudavo po vieną širdelę. Geriausiai sekėsi 9 klasės mokiniui Mantvydui ir dešimtokei Klaudijai.

Sunkiausia užduotis pasirodė komplimentų sakymas vienas kitam siunčiant juos grandinėle ir nesikartojant.Šią užduotį pavyko įveikti tik iki pusės salėje susirinkusių dalyvių.Todėl apibendrindami renginį  su šeštokais, etikos pamokos metu, padarėme išvadą, kad gražių žodžių nebūna per daug. Juos sakyti turime kasdieną, ne tik Valentino dienos proga. Linkime visiems mokiniams nepristigti gražių žodžių draugams, mokytojams, darbuotojams, namiškiams ir, svarbiausia, vieni kitiems.

Mokytoja Reda Valančienė